Flisemontering

Når de flotte fliser er købt, så skal de sættes op. Vi har de helt rigtige produkter til flisemontering – produkter der er nøje udvalgt og efterprøvet, og som giver talrige fordele frem for andre leverandøres produkter.

Besøg FLISEKOMPAGNIET – vi står som altid klar til at dele ud af vores store erfaring og ekspertise. Så er du sikret at du vælger de rigtige løsninger.

MERE END 20 ÅRS ERFARING

KONTAKT OS

EPOXYFUGE

ENDELIG HAR VI FUNDET EN ENESTÅENDE LØSNING PÅ DET EVIGE FUGEPROBLEM

Løsningen hedder Epoxyfuge. Epoxyfuge har været anvendt i mange år i industrien, men nu er epoxyfuge blevet “stueren” og sælges i husholdningsstørrelser.

LITOKOL Litochrom Starlike

Epoxymørtel til montering og fugning af keramiske fliser og mosaikker på gulv eller væg, indendørs og udendørs med en fugebredde mellem 1 og 15 mm.
Produktets vigtigste egenskaber er:

• Meget nemt at anvende og rengøre.
• Helt farveægte – stabil og ensartet farve
• Høj mekanisk styrke
• Absorberer intet
• Totalt fravær at krakelering under hærdning
• Fremragende kemisk resistens – også mod afkalkningsmidler

Anvendelsesområde: Epoxyfugen kan med fordel anvendes overalt i boligen.

Bemærk: Overskydende produkt skal straks fjernes fra fliseoverfladen, da det efter hærdning kun kan fjernes mekanisk, hvilket medfører en alvorlig risiko for det endelige resultat. Eventuelle rander eller rester af transparent produkt kan fjernes fra overfladen efter cirka 24 timer, eller når fugen er hærdet (afhængigt af temperaturen), ved hjælp af rengøringsmidlet FILA CR10.

Se, hvor nemt det er at anvende – både som fugemasse og fliseklæb: Youtube video
 
Se og download desuden:

Datablad
Sikkerhedsdatablad A

Sikkerhedsdatablad B

LITOKOL Litochrom Crystal

Litochrom Crystal er en let gennemsigtig fugemasse, som er særlig velegnet til brug i klare glasmosaik med farve på bagsiden. Denne fuge optager farve fra mosaikken, og vil i en grøn mosaik se grønlig ud. Det skal dog bemærkes at denne fuge er mere flydende end Litochrom Starlike og er derfor nemmere at anvende på plane flader, som gulve.

 

LITOKOL Tilsætninger til Litochrom Starlike

Tilsætningerne GALAXY – SPOTLIGHT – GOLD blandes som trekomponenter i den tokomponent-epoxy hærdemørtel

GALAXY: Disse komponenter med ”metaleffekt” kan iblandes enhver farvevariant fra ”STARLIKE” sortimentet. Den endelige farve findes i den iblandede variant – lidt lysere end i originalfarvebestilling uden tilsætninger.

SPOTLIGHT: Disse komponenter med ”glittereffekt” kan iblandes enhver farvevariant fra ”STARLIKE” sortimentet. Original farvetone ændrer sig ikke.

GOLD: Denne tilsætning kan tilsættes enhver farvevariant fra ”STARLIKE” sortimentet og giver en gylden farvetone. Anvendelsesområde: Specialtilsætninger til epoxyhærdemørtel er velegnet til fugeforsegling af keramikfliser, Porcellenato, mosaik og klinker indendørs, f.eks. badeværelser, køkkener, butikslokaler, gulve i udstillinger mm.

Bemærk: Ved omgang med tilsætningerne tilrådes forsigtighed da produktet har en lav vægt og er ekstrem levende.

Se desuden datablad